Voor clubs

SO! Sport is een gratis en makkelijke manier voor sportclubs om aan extra inkomsten te komen. Vraag leden en supporters de SO! Sport App te downloaden en tijdens elk bezoek aan een sportlocatie (uit en thuis!) kunnen zij zonder enige moeiten jullie club steunen. Kijk eens waar de leden en supporters van RCZ voor spaarden…

Volledig gratis en zonder moeite

SO! Sport vereist geen kostbare investeringen in hard- of software. Het enige dat de club hoeft te doen, is de leden en supporters te stimuleren om mee te sparen voor uw spaardoel. Deelname is voor zowel club als gebruiker volledig gratis.
We weten dat het bestuur van sportclubs al druk genoeg is, daarom stellen wij gratis promotiemateriaal beschikbaar – onze zogenaamde starterkit – om leden en supporters zonder moeite te informeren.
Kijk ook eens hoe turnvereniging FIT zonder moeite aan extra inkomsten komt.

Voor alle sportclubs

SO! Sport is voor alle Nederlandse sportclubs, voor zowel de binnen- als buitensport. Hoe meer mensen uw club een warm toedragen, hoe meer inkomsten u kunt verwachten.

Privacy gewaarborgd

Voor SO! Sport is privacy een groot goed. We gebruiken ISO 27001 en ISO 9001 beveiligde hosting, delen geen informatie met derden en hebben geen toegang tot het ledenbestand.

Vragen
We hebben het afgelopen jaar al heel veel vragen gekregen. Die hebben we verzameld op onze ‘veelgestelde vragen pagina‘. Kijk hier eens rond of mail ons.