Zo werkt het

VOOR DEELNEMERS

Ben je lid van een sportclub of ben je supporter? Download dan de SO! Sport App en zonder moeite help je jouw club aan extra inkomsten.

 

 


Heel eenvoudig!
Als de SO! Sport App op je telefoon staat, krijg je – steeds als je op een aangesloten sportlocatie bent – een persoonlijke, grappige of handige advertentie te zien. Let op: slechts één per 24 uur, SO! is dus geen spam-kanaal. Bekijk je die advertentie, dan krijgt jouw club een bijdrage, ongeacht bij welke sportlocatie je bent. En als je deze advertentie deelt via je sociale media, kan de beloning nog hoger uitvallen als ook jouw vrienden op de advertentie klikken.

Met de SO! Sport App help jij dus jouw club zonder dat het je tijd en geld kost!

Vrijwillig reclame kijken?
Dat doet toch niemand? Maar wat als jouw club daarvoor wordt beloond? We krijgen ongewenst honderden advertenties per dag te zien. Grote uitgevers en omroepen vullen daar hun zakken mee. Voor jouw aandacht worden anderen dus beloond. SO! Sport verandert dit: het is jouw aandacht, dus moet jij meeprofiteren van de beloning die daar tegenover staat!

Daarbij doen we ons best om de advertenties die je krijgt te zien, leuk een aantrekkelijk te houden. Dus geen platte drie-halen-twee-betalen-advertenties, maar advertenties die aansluiten bij jouw profiel.

Te mooi om waar te zijn?
Nee hoor. Vele sportclubs profiteren al van de inkomsten die hun leden en supporters bij elkaar sparen. Hieronder zie je wat RCZ met de extra-inkomsten heeft gedaan…

 

 


Meer weten?
Mocht je nu nog vragen hebben, neem eens een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina!

 

VOOR SPORTCLUBS
SO! Sport is een gratis en makkelijke manier voor sportclubs om aan extra inkomsten te komen. Vraag leden en supporters de SO! Sport App te downloaden en tijdens elk bezoek aan een sportlocatie (uit en thuis!) kunnen zij zonder enige moeiten jullie club steunen. Kijk eens hoe turnvereniging FIT zonder moeite aan extra inkomsten komt.

Volledig gratis en zonder moeite

SO! Sport vereist geen kostbare investeringen in hard- of software. Het enige dat de club hoeft te doen, is de leden en supporters te stimuleren om mee te sparen voor uw spaardoel. Deelname is voor zowel club als gebruiker volledig gratis.
We weten dat het bestuur van sportclubs al druk genoeg is, daarom stellen wij gratis promotiemateriaal beschikbaar – onze zogenaamde starterkit – om leden en supporters zonder moeite te informeren.

Voor alle sportclubs

SO! Sport is voor alle Nederlandse sportclubs, voor zowel de binnen- als buitensport. Hoe meer mensen uw club een warm toedragen, hoe meer inkomsten u kunt verwachten.

Privacy gewaarborgd

Voor SO! Sport is privacy een groot goed. We gebruiken ISO 27001 en ISO 9001 beveiligde hosting, delen geen informatie met derden en hebben geen toegang tot het ledenbestand.

Vragen
We hebben het afgelopen jaar al heel veel vragen gekregen. Die hebben we verzameld op onze ‘veelgestelde vragen pagina‘. Kijk hier eens rond of mail ons.

 

VOOR GEMEENTEN

 
SO! Sport creëert wat je noemt een win-win-situatie. De club noch gemeente hoeft namelijk tijd of geld te investeren voor extra inkomsten. Vandaar dat talloze gemeentes en hun sportbedrijven actief met ons samenwerken om zo sportclubs in hun regio financieel nog sterker te maken.

Kijk en luister bijvoorbeeld naar bestuurders uit Arnhem en Amstelveen en waarom zij SO! Sport hebben omarmd.

Sportbedrijf Arnhem over SO! Sport

 

Sportbedrijf Amstelveen over SO! Sport

 

Afspraak?
Als de sportclubs in uw gemeente ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maak  dan een afspraak via gemeenten@sosport.nl.